6 måneder og 14 dager

Det er helt rart å tenke på hvor fort tiden går. Plutselig er det lille vesnet som har ligget i mange måneder inne i magen min, kommet ut og allerede blitt ett halvt år!

Veldig mange sier mens du går gravid at du må huske å nyte tiden for det går så veldig fort – og det har det virkelig gjort for vår del. Jeg synes ikke det er lenge siden han var nyfødt, men samtidig så var han ikke nyfødt så lenge. Med engang han holdt hodet selv gikk han fra nyfødt til baby, og baby er han forhåpentligvis en god stund enda.

Siste mål (for en måned siden 5 måneder + 19dager) ble han målt til 71cm og 7860g. Han følger kurvene sine og vokser godt. De siste ukene har han blitt mer og mer gutt, ikke bare baby, både i utseende og i måten han oppfører seg på. Det er veldig moro og ikke minst interessant å følge med på utviklingen hans.

Det herligste med Ole Erik er at han alltid er blid! Han smiler og ler heletiden. De få få gangene han ikke gjør det er det fordi han enten er trøtt og hvertfall ikke skal sove, eller at han er sulten.. men det er jo den eneste måten å si ifra om at noe er galt på så da må han jo liksom få si ifra.

Jeg hadde store forhåpninger om å oppdatere dere jamt og trutt om livet som småbarnsforeldre, men så kom det noe i veien og da ble det liksom ikke like moro. Nå har jeg blitt spurt om å blogge litt om barneklær og barneleker, så da kan det jo hende det skjer litt her inne igjen også.

Tusen takk til alle som er innom og ser om det har skjedd noe, jeg følger med på bloggen og seertall, selv om jeg ikke har blogget på en stund