Produktene jeg bruker hver dag!

Jeg har fått mange spørsmål om hvilke produkter jeg bruker på huden min – Her er hemmeligheten min!

I mange år har jeg vært flau av ansiktet mitt pga. uren hud, og jeg har testet utallige produkter for å få bukt med dette problemet. Sminke ble min beste venn, og jeg gikk aldri ut av døren uten å vite at alle kviser var dekt. Jeg har funnet løsningen på problemet, og den hemmeligheten skal jeg dele med dere!

Produktene jeg bruker: 

Forever Marine Mask: 1-2 ganger i uken

Forever Marine Mask rengjør i dybden samtidig som den gjenoppretter hudens balanse. Dette skjer ved hjelp av naturlige hav-mineraler fra tang og alger, samt de fuktighetsgivende og hudpleiende egenskapene fra Aloe Vera, honning og agurk.

Forever Aloe Scrub: Hver dag

Forever Aloe Scrub rengjør i dybden. Med sin kombinasjon av stabilisert Aloe Vera Gel og faste små korn av ren jojobaolje er Aloe Scrub mild nok til å brukes daglig til å rense huden for smuss som har trengt inn i porene.

Med sin skånsomme peelingeffekt hjelper Aloe Scrub også mot uttørking og andre skader som syntetiske rengjøringsprodukter kan forårsake. Den kan brukes både i ansiktet og resten av kroppen.

 

Dette er det er viktig å være utrolig nøye med:

Husk alltid å fjerne sminken før du legger deg. Jeg tenkte ikke dette hadde fult så stor innvirkning på huden som det faktisk har. Allerede ved å skjerpe meg på dette, så jeg stor forandring med urenhetene.
Huden trenger å puste, hvis ikke blir den tett, og du får lettere urenheter.

Det er også utrolig viktig å bruke de riktige produktene når du skal fjerne sminken. Du må ikke bruke produkter som gjør huden fet, og heller ikke produkter som tørket ut huden. Jeg har endelig funnet en sminkefjerner som passer perfekt for de fleste, og jeg er utrolig fornøyd!

For å fjerne sminken på en effektiv og skånsom måte, bruker jeg Aloe Cleanser: Hver dag 

 

Disse tre produktene oppdaget jeg før jeg ble forhandler for Forever Living serien, og det var på bakgrunn av at jeg kunne stå inne for at Forever Living har gode produkter at jeg bestemte meg for å bli forhandler selv.

Ta kontakt pr. mail dersom du:
♥ Ønsker å prøve noen av disse produktene, jeg sender deg gjerne tester!
♥ Ønsker å vite pris eller bestille produkter
♥ Ønsker å vite mer om det å være forhandler for Forever Living  
[email protected]

#jobb #annonse #foreverliving #blogg #hverdag #helse #skjønnhet #sminke #produkter #anbefaling #personlig #spørsmål

Hell RX 09. juni 2017 – 11.juni 2017

Vi starta turen ganske seint på onsdag, og var fremme tidlig på torsdag. Det var enda noen timer til paddock åpnet, så vi sto utenfor og venta. Det gjorde oss ingenting, for da var det mulighet for å endelig kunne sove litt. Paddock åpnet, og vi trillet inn. Da vi kjørte ned mot plassen, ble både buss og henger vasket av de som jobbet på banen. De gikk også rundt med kaffekanne så alle fikk en varm ankomst.

Senere på dagen kom pappa og Cecilie innom for å hilse på. Jeg har nesten ikke sett dem etter at jeg flyttet, så det var utrolig godt de tok turen innom. Jeg fikk vist dem litt rundt i depo, og de fikk sett litt hvordan det ser ut når jeg er på jobb. Tusen takk for besøket, skikkelig herlig å se dere igjen!

Fredag kom, og den andre EM-runden var igang. Knallblå himmel og skikkelig sterk sol.. Trøndelag viste seg virkelig fra sin beste side!
Vi var klare. Hjemmebane. Favorittbanen til Ole Kristian. Knallvær. Nå skulle de få se hva vi var gode for!
I Norge har Norsk Tipping monopol når det kommer til nettspill, så vi ble fra den dagen av ikke lenger sponset av Vera&John Casino, men Vera&John Daisy – et terningspill for barn. Vi måtte endre all reklame, og i og med at Daisy har samme logo, fikk vi ikke ha de rosa kulene på bilen. Bilen fikk derfor et litt annet utseende på akkurat dette løpet, men det gjorde ikke noe, vi liker Guns’n Roses også vi!

Mamma og Frode kom for å hilse på, og for å se Ole Kristian kjøre. Mamma trodde ikke hun kom til å like det, og ble veldig overrasket over at hun faktisk til og med ble ivrig der hun sto. Moro å høre, for akkurat slik var det når jeg sto på Hell for to år siden og så Ole Kristian kjøre også. Jeg trodde heller ikke at jeg på noen måte skulle bli bitt av basillen, men guud så moro! Tusen takk for besøket, det var veldig hyggelig å se dere igjen! Treningen på fredag gikk kjempebra, og vi fikk en knallomgang rundt banen. Bilen satt godt, og det var bare små justeringer unna å bli veldig bra. Utrolig moro å se!

På lørdag kom Line, Knut og lille Oliver. Man skal tidlig krøkes om man god krok skal bli, så Oliver på knappe 3 måneder ble med og så sitt første rallycrossløp på Hell i år. Han likte virkelig ikke å ha på hørselsvern, men han måtte nesten det med så mye støy. Det ble til at vi gikk inn i bussen, for der er det så å si lydtett, men de fikk sett litt av hvordan jeg har det fordi. Utrolig hyggelig å se dere igjen, og veldig hyggelig at dere tok turen!

Kjørte frem til køen for første kvalifiseringsrunde (Q1) med en skikkelig god magefølelse. Dette skulle vi virkelig klare!
Vi ble stoppet i dekkontrollen, og det viste seg at strekkoden på det ene dekket ikke var registrert. Hadde det vært Q2, Q3 eller finale hadde man jo kunnet jukse, men i Q1 er alle dekkene like nye – man kan ikke jukse på Q1! Det hjalp ikke uansett hva vi sa, vi fikk ikke kjøre frem til start. Vi fikk med det en helt umulig plassering. Ingen sjanse å ta igjen noen når man må stå over en kvalifiseringsrunde. 

I Q2 ga vi alt, og mer enn det. Vi prøvde iherdig å ta igjen det tapte, og var kanskje litt ivrige. Vi var utenfor banen to ganger, noe man taper ganske mye tid på. Uansett hvor hardt vi kjørte var det ikke mulig å hente inn.

Jeg føler meg fortsatt ganske ny i dette, men kjenner jeg blir mer og mer sikker på hva jeg skal gjøre og hvordan ting skal være. Jeg prøver å være med på alt som skjer, og hjelper til så godt som overhodet mulig. Noe av det jeg synes er mest moro er å se hvor glade all fansen er i Ole Kristian. De vet at alle er velkommen inn i teltet på kaffe, og at alle får autograf og får ta bilde sammen med han… Bare det å gå ut av bussen og fans på 5-7 år si “Vi var her i fjor også, når du sto der borte”, at de faktisk husket etter et helt år, hvor han sto året før – Helt utrolig. Mange starstrucked’e, både voksne og barn, og alle fikk dem oppleve denne utrolige mannen. Flere av de andre førerne er ikke tilstede annet enn til visse klokkeslett, og det er virkelig ikke mange som sier hei om fans går forbi. Ole Kristian derimot sier hei til alle, og high-fiver med alle små tøffinger som løper forbi. Skikkelig herlig å se. Det viser hvor jordnær og god han er, og at han bryr seg om alle rundt seg. Dette er noe av det som gjør meg skikkelig stolt av å være på akkurat dette teamet.

På søndag var bilen kjørbar igjen, og banen var helt fantastisk. Warm-up gikk veldig bra, og været var aldeles nydelig! I Q3 begynte vi kjempebra, og vi leda helt frem til siste runde. Vi mista plutselig turbotrykk og uten det hadde vi ikke sjans til å henge på inn til mål, men vi kom oss i mål så vi fikk heldigvis fullført runden i det minste.

Vi analyserte bilen opp, ned og i mente for å finne årsaken til at vi mistet turbotrykket, og selv med hjelp fra Oreca klarte vi ikke å finne feilen. Vi kjørte frem til start i Q4, for vi gir aldri opp! Vi skulle ikke kjørt den siste runden når vi merket at noe var galt i Q3, men vi kunne ikke gi opp. Det var alt for mange fans som sto og heia på oss, og en alt for bra bane til å bare kaste inn håndkle uten å i det minste prøve. 

Vi mistet kjøling, vi mistet turbotrykk, venstre drivaksel og girkasseproblemer. Dette oppsummerer smått de problemer som måtte fikses når vi kom hjem igjen. 

Etter vi hadde kjørt var det bare å hilse på folket. All den fansen som snur seg og snakker til en, og som du ser øynene smelter på i det Ole Kristian svarer dem, virkelig herlig å se. Når finalene var ferdig var det bare ett å gjøre, pakke sammen teltet, og takke for oss.

 

Få et større innblikk i hva som skjer,
følg Ole Kristian Temte på sosiale medier:

Twitter: @oktemte
Instagram: @olekristiantemte
Facebook.com/okmotorsport
Homepage: http://www.okmotorsport.no/
 

#okmotorsport #motorsport #sport #motor #bil #bilsport #supercar #olekristiantemte #jobb #work #arbeid #hverdag #personlig #sosialemedier #EM #rallycross #RX #FIA #FIAworldRX #european #europa #Trondheim #kjendis