Tamme fugla drømme, mens ville fugla flyg!

Jeg elsker å reise!

Før var jeg en skikkelig villfugl. Jeg reiste så å si hele tiden.. Stockholm, Oslo – you name it! Men etter at jeg slo meg til ro i Krokstadelva, kan det nesten virke som jeg har blitt temt. Joda, jeg har reist en del.. Men ikke til hvor som helst.. Vi har reist dit vi skal kjøre løp, og jeg elsker å være på løp, så jeg klager virkelig ikke! Men det blir liksom noe helt annet å reise til løp, for da vet du at du har en oppgave når du kommer frem, en jobb som skal gjøres. Det blir noe helt annet enn å reise, bare for å reise. Man blir liksom fri på en helt annen måte. Som at man reiser for å slappe av, reiser for å trekke pusten, oppleve og nyte. Jeg savner det å bare finne en destinasjon, sette meg på et fly, og kjenne at alle oppgaver og bekymringer blir igjen på bakken i det vi letter. Kjenne den deilige følelsen av at du ikke behøver, å gjøre, noe, som, helst.. Bare.. slappe, heeelt.. Av.. *Blackout*

Nå er det ikke lenge til jeg går ombord på flyet igjen. Denne gangen går turen til vakre Trøndelag. Jeg skal nemlig i barndåp i helga, og det er mitt nyeste tantebarn, Oliver, som skal i vannet. Jeg har blitt spurt om å bære han fram, og det vil jeg selvfølgelig! Dåpen er ikke før på søndag, men jeg tenkte å reise opp litt før, så jeg kan hjelpe til med å stelle istand. Jeg blir i Trøndelag fra i dag og helt til tirsdag, så da krysser jeg fingrene for at jeg skal rekke å se innom en del venner også. Jeg skal prøve å blogge litt når jeg er der, men det spørs om det skjer så mye at jeg ikke vil rekke det. Har jo kommet noen spørsmål om innlegg om antrekk og bildedryss, så godt mulig vi får til det..

 Jeg har tatt på den rutete skjorta mi, pakket bagen, og er klar for avreise.. Trøndelag, her kommer jeg!

Tamme fugla drømme, mens ville fugla flyg! 

Hva skal du gjøre i helgen? 

#blonde #blond #blondine #blondthår #hår #hverdag #blogg #fredag #helg #weekend #reise #tur #barn #barndåp #personlig #baby #tante

RallyX Nordic, NES og NM: Arvika 03. juni 2017

Den 2. til 3. juni var vi i Arvika, Sverige og deltok i RallyX Nordic, NES og NM. Det var kun kjøring på lørdag, men innsjekk og teknisk og alt slikt var på fredag. 

Det var vanskelig å holde bilen på banen, da bilen var veldig, VELDIG tung å styre. Det viste seg at vi kjørte hele helga uten servo på bilen! Med servo drar du ca. 25kg hver gang du dreier på rattet, hvor tungt blir det ikke da uten servo? I tillegg møter du 50kg motstand hver gang du trår på bremsen, så det er ikke rart man må være i god form for å kunne kjøre et slikt monster.

Vi kom oss til semifinalen, men hadde dårligste startspor, mye feil på bilen, samt ingen servo.. noe som førte til 4.plass i semifinalen og 11. plass totalt denne helgen. Det var veldig moro at vi klarte å komme helt til semifinale, til og med uten servo! Da fikk vi vel egentlig vist hva vi var gode for.

Jeg har sakt det mange ganger før, men her får vi vel også et klart bilde.. Ole Kristian Temte, det er ingen som tar han på startene! Han er raskere enn alle når det grønne lyset kommer!

Fra venstre: Ole Kristian Temte, Oliver Solberg

Merker virkelig at sommeren har kommet, nå skjer det ting hele tiden. Jeg skal prøve å oppdatere dere så ofte og raskt som over hodet mulig!

Når løpet var ferdig, var det bare å få bilen på hengeren igjen, komme oss hjem så vi fikk fikset problemene. Det var nemlig bare få dager igjen før avreise til Hell, Trondheim og andre EM runde.

Få et større innblikk i hva som skjer,
følg Ole Kristian Temte på sosiale medier:

Twitter: @oktemte
Instagram: @olekristiantemte
Facebook.com/okmotorsport
Homepage: http://www.okmotorsport.no/

#hverdag #rallycross #RX #motor #motorsport #sport #idrett #idrettsutøver #olekristiantemte #sommer #foto #blogg #kjendis #NM #Sverige #Norge #sosialemedier #sosial #instagram #facebook #twitter #oliversolberg

 

We’re all going to Hell

Så utrolig mye en skulle gjort, og så innmari lite tid! Jeg har startet en spørsmålsrunde på bloggen som jeg veldig gjerne skulle fått svart på.. Jeg var på løp forrige helg, noe jeg også skulle fortalt om.. Det skjer mye, og det er ikke alltid man rekker det man har planlagt, sånn er det bare. Nå er bagen, bussen og hengeren pakket og klar for ny tur.

Denne helga kjører vi EM i Hell, Trondheim.

Det skal virkelig bli moro å komme på Hell igjen. Det var faktisk på Hell for to år siden jeg falt for denne sporten! Jeg har ikke fått vært der siden, men i år skal jeg altså være på Hell! I år er jeg til og med på et team!  Håper at vi ser så mange som mulig av dere der, det kommer virkelig til å bli stort!

All on-board, next stop Hell!

#hverdag #personlig #jobb #rallycross #EM #FIAworldRX #motor #motorsport #sport