Besøk fra Trøndelag

På onsdag kom mamma sørover, og skulle sove to netter til meg og to netter til søsteren min i Hokksund.

Vi fikk en kjempekoselig dag sammen alle tre før Linn og familien reiste på ferie. Grilling og soling, mimring og mye latter. Det er veldig hyggelig med besøk!

Nå et det ikke mange timer siden jeg kjørte mamma til toget, og hun er vel i skrivende stund på tur inn i flyet. Tusen hjertelig takk for besøket!

Ikke glem spørsmålsrunden på bloggen! (Direktelink her)

#hverdag #uteliv #hage #hest #dyr #hjem #personlig #familie #sommer #grilling #grille

Uskreven sommerlov

Sommer og finvær, da skjønner vi hva de aller fleste skal ha til middag.. Det har nesten blitt en uskreven lov at man skal grille når temperaturen er høy og sola er fremme. Overalt hvor man går kan man kjenne lukten av grilling og uansett hvem man snakker med skal de grille i dag!

Jeg personlig elsker grilling, og griller uansett hvilken tid det er på året. Jeg kan grille hva som helst, om det er brødskive med noe smeltbart eller grillspyd spiller ingen rolle.. Det meste smaker bedre etter en tur på grillen!

I dag har vi grillet hos Linn og familien. Mamma er på besøk på Østlandet, så det er kjempekoselig at vi alle kan finne på noe sammen. Jeg har også tenkt å grille litt her hjemme i kveld, det er jo så godt!

Liker du å grille? Hva griller du?

#hjem #sommer #grille #grilling #sol #personlig #mat

Jeg beklager..

Jeg har hatt denne bloggen siden 2012, og dere har fått blitt med på både oppturer og nedturer.. Flere ganger har jeg tenkt at nå skal jeg ha en frisk start, slettet alle innlegg, og begynt helt på nytt.. “Nå skal jeg jo blogge hver dag”. Mange ganger har jeg gått i den fella, men nå har jeg endelig funnet gløden, tiden, og appen! Jada, du leste riktig.. Jeg har heletiden tenkt at blogginnlegg blir dårlig når du poster fra mobilen, men blogg.no-appen fungerer jo helt utmerket. Nå har jeg også vært så heldig å finne ut hvordan jeg får sendt bilder fra kompaktkameraet og rett inn til mobilen, så da blir ikke bildene i dårlig oppløsning heller.

Jeg har derfor begynt å blogge en del i det siste. Bloggen har jo virkelig vært noe jeg har savnet, men nå er jeg altså tilbake! På grunn av det lange oppholdet kan jeg se at det ikke er like mange følgere som før, men det er godt å se at det fortsatt er en del av dere som fortsatt henger på. Dere er bare helt fantastiske! ♥ Det er også kjempeherlig å se at jeg har fått mange nye følgere, og gøy at så mange tar del i, stiller spørsmål ved, og etterspør ting til bloggen. Da får jo jeg også mer å blogge om, hehe. Supert! Stor takk til dere alle, det er dere som gjør det moro å fortsette!

Ikke glem spørsmålsrunden på bloggen min (direktelink her).

#blogg #hverdag #personlig #takk #sommer #spørsmål

På tide med en spørsmålsrunde på bloggen

Mye har skjedd det siste halvåret.. Lite blogging, ingen stikking, flytting, en helt ny hverdag.. alt er nytt!

Jeg får daglig spørsmål, og det virker som det er flere av dere som lurer på hvordan det egentlig har gått med den unge trønderen som flytta fra hjembygda, og helt til det store Østlandet.

Det hagler inn meldinger daglig, på snapchat, facebook og her på bloggen – og det er vel og koselig det! Mange har spurt, så nå tenkte jeg jammen å kjøre en liten spørsmålsrunde på bloggen.. Det er ganske mange som lurer på det samme, så det kan jo være greit å slippe å svare på det samme hver dag.

Nå står dere altså fritt til å spørre om akkurat det dere lurer på, så skal jeg svare etter beste evne!

Spør gjerne i kommentarfeltet! ♡

#personlig #familie #hjem #hus #gård #spørsmål #spørsmålsrunde

Da runder vi av helga!

Ingenting er som å runde av helga med film og hjemmelagd pizza med kjæresten!

Jeg elsker å stå på kjøkkenet, eller rettere sakt.. Jeg elsker å lage mat og å bake. Mat får jeg heldigvis lagd hver dag, noe jeg er utrolig glad for! Ingenting er som å komme bak kjøkkenbenken og finne alt man måtte ønske av matvarer. Muligheten til å spørre drømmemannen hva han ønsker seg til middag, og faktisk kunne lage akkurat det!

I dag har jeg lagd to forskjellige typer pizza, og heldig nok falt begge i smak hos Ole Kristian. Det ble en herlig avslutning av en kjempefin helg.

I morgen er det en ny dag, ny uke med nye muligheter. God natt til dere alle!

#personlig #familie #hjem #pizza #mat #hverdag #kjæreste #helg

Det er ikke farlig å bli skitten!

Jeg la ut bilde på Instagram av meg selv med møkkete fingre. Etter å ha lagt ut det, har jeg fått masse spørsmål om jeg alltid er møkkete, om jeg liker å være møkkete, og noen har også spurt om hvorfor jeg legger ut slike bilder, når jeg har muligheten til å legge ut idylliske bilder og bare ha glitter og glamour overalt.

Jeg ser ikke på meg selv som en møkkete person, tvert imot! Jeg er en ryddig person som elsker å ha det rent rundt meg. Saken er den at om jeg får et gjørmete poteavtrykk midt på låret, eller jord i ansiktet, så gjør det ingen verdens ting. Jeg løper ikke rett inn før å skifte, jeg venter til jeg er ferdig med å være ute, også skifter jeg.

Det er ikke farlig å bli skitten!

Hadde jeg brydd meg, og skiftet for hver gang jeg ble møkkete, måtte jeg avbrutt det jeg gjorde og skiftet klær mange ganger iløpet av dagen.. Skal jeg bort, skifter jeg selvfølgelig! Og det samme om det kommer besøk hit…

Saken er den at når man bor på gård, så finner man alltids noe å gjøre. Enten må plenen klippes, hesten nytt gjerde, dyrene stelles, hekkene trimmes, byggene males.. You name it.. Når du er ferdig med det du tenkte å gjøre, finner du nye ting du burde gjort, og da er det jo flott å ikke skitne til halve garderoben på én dag.

Jeg kunne godt lagt ut bare glitter og glamour overalt jeg, men da hadde det ikke blitt helt meg. Jeg elsker å pynte meg, og er glad i oppmerksomhet, men samtidig ett jeg en jordnær person. Jeg vil mye heller vise dere hvordan ting egentlig er, isteden for å gi et falskt inntrykk av meg. Alle kan lage en blogg med falskt innhold, men det er jo verken moro å lese  for andre, eller å se tilbake til for en selv (vil jeg tro).

Det er bare å fortsette å spørre om ting dere lurer på, det er bare gøy. Ha en fin dag alle sammen!

#hverdag #skitten #sommer #gård #hest #dyr #hjem #hus #ute #natur #skjønnhet #selvbilde #selfie

Hun vil ikke dusje!

Når du ruller deg på bakken blir du veldig møkkete..

Hesten vår hater å dusje.. Med engang hun ser hageslangen, går hun ifra deg og gjøre alt hun kan får å ikke bli våt.

Jeg endte derfor opp med å fylle vann i er bøtte, og skrubbet henne med såpe og vann. Hun syntes det var veldig godt når hun først fikk se at vannet som draup fra børsten ikke var farlig.. Godt å se henne nyte den fuktige pelsen i varmen.

Vi gjør ikke forskjell på noen her i familien, så er det sommer og jordbær for noen – så er det sommer og jordbær for alle!

#sommer #gård #hest #dyr #personlig #familie #hjem #uteliv #ute #natur

Nå er det sommer!

De siste dagene har vi hatt ganske god temperatur ute. Det har vært overskyet og tildels regn, men også noen dager med stekende sol. Jeg velger å tro at sommeren nå har sluppet ankeret, og er kommet for å bli denne gangen.

I går fikk vi en skikkelig fin dag her i Temtelia. Solfylt himmel og skikkelig sommertemperatur! Vi satte opp gjerde rundt huset, så hesten kan gå på sommerbeite der.

Veldig idyllisk å bare kunne gå rundt helt barbeint. Kjenne gresset mellom tærne.. ligge på den hvite benken på plenen. Bare se at hunder leker seg, og hesten kose seg med friskt gress. Høre småfuglene synge, kjenne lukten av friske blomster og nyklipt plen. Ah, herlig!

Når føler du det er sommer?

#hverdag #uteliv #hage #hest #hund #dyr #personlig #familie #sommer #gård

Kvalitetstid med søsters!

I går var jeg og Linn på den eneste plassen i verden hvor det virkelig ikke er mulig å gå gjennom uten å kjøpe noe.. Ja du tenkte riktig.. IKEA!

Hun hadde mye på ønskelista.. men effektive som vi er, var vi på tur hjem igjen etter knappe to timer.

Jeg hadde egentlig ikke planer om å kjøpe noe som helst.. Jeg gikk faktisk inn med tanken om å klare å komme meg helt hjem uten å kjøpe så mye som et lys!

Etter innledningen å bedømme skjønner du vel at jeg endte opp med å kjøpe noe? Jeg klarte heldigvis å begrense meg.. Det ble tre nye puter til sofaen, kun tre puter. Stolt av meg selv i grunn! Jeg som pleier å gå helt bananas på IKEA.. YES!

Klarer du å gå gjennom hele IKEA uten å kjøpe noe?

#hverdag #søster #shopping #ikea #handle #familie #hus #hjem #personlig

Her er den!

Jeg har fått utrolig mange spørsmål om hva a jeg skulle ha på meg på 17. mai. Det har haglet inn med snapper og meldinger både på Facebook, sms og her på bloggen.

Helt siden konfirmasjon har jeg alltid brukt bunad på denne dagen. Jeg har ikke bunaden min på Østlandet enda, så det måtte bli en kjole.

Dere som kjenner meg vet at jeg har over 70 kjoler, så det er i grunn nok å velge mellom. Valget var ganske enkelt.. Jeg valgte en dyp blå kjole, formsydd, med folder foran. Jeg elsker denne kjolen – Den er klassisk, stilig, og passer til alt!

Jeg hadde ikke tenkt å blogge om gårsdagens “outfit”, så har ikke tatt mer enn et utydelig bilde.. men nå kan dere puste, for her er den altså! ♡

Utrolig gøy at så mange bryr seg, og ikke minst veldig moro at dere faktisk også spør – Dere er unike!

Ha en fantastisk dag alle sammen!

#blogg #hverdag #fest #17.mai #antrekk #klær #mote #fashion #outfit