Nå er det bare 11 dager igjen!

Har bestemt meg for å blogge litt, etter ekstremt mange forespørsler fra dere lesere. Maaasing.. Haha, neida – synes det er utrolig gøy at dere vil lese bloggen min og følge med på det som skjer! Trodde egentlig at bloggen ville havne i koma når jeg ble stille så lenge, men etter å ha blitt kontaktet flere ganger daglig av ganske så mange av dere, ble jeg egentlig ganske rørt.. Jeg forstår at det ikke går an å legge bort bloggen når man har så mange trofaste lesere som dere. Virkelig herlige alle sammen! Har fått en drøss med spørsmål om hvordan jeg har det, hvor i verden jeg befinner meg, om jeg snart kan komme med en oppdatering, o.l. … Og etter å ha sport meg til sammen (ja jeg har telt alle snappene) 53 ganger på de siste 10 dagene(!!) om jeg ikke snart kan komme med noe som helst om hva som skjer med meg om mitt liv. – Kan svare deg her jeg, en gang for alle.. Joda Martin, jeg kan det! Det har skjedd en del siden sist, og det vil dere få en update på senere. Mye som skjer om dagen så jeg rekker ikke fortelle noe nå, men når jeg finner tid og anledning skal jeg selvfølgelig oppdatere dere.

***  

For noen uker siden åpnet påmeldingen til EM i Rallycross, og teamet satt klare til å melde oss på med engang påmeldingen åpnet. OK Motorsport ble meldt inn kun få minutter etter åpning, og nå er det altså blitt bekreftet at vi skal kjøre. Det er Ole Kristian Temte som kjører for teamet, og han skal kjøre som permanent driver i EM 2017. 

Helt siden jeg var på VM i Rallycross på Hell i 2015 har jeg drømt om å være med på et team, og nå har den drømmen gått i oppfyllelse. Jeg har bare deltatt på ett løp før, Grenland 2016, så jeg gleder meg noe helt enormt til å være med. Gleder meg jo først og fremst til å se The French Lady og Ole Kristian på banen, men også til selve reisen. Jeg elsker som dere vet å reise, og ser virkelig ikke mørkt på å kjøre ned til Spania. Jeg elsker følelsen av å være en del av noe stort, ja bare tanken på at jeg (ei helt vanlig jente, fra ei lita bygd i Trønderlag) har muligheten til være en del av et stort rallycrossteam – det hadde jeg virkelig ikke trodd på om noen hadde fortalt meg for et år siden. 

Som jeg nevnte innledningsvis er det er ganske så travelt her om dagen. The French Lady ble nemlig plukket helt fra hverandre i vinter, og etter en skikkelig tøff spabehandling er teamet nå i fullgang med å sette henne sammen igjen. Alle deler må renses og settes inn, og hele dama skal få ny fresh look. I dag er det bare 11 dager til vi setter kursen sørover, noe som betyr at vi må jobbe raskt. Det første løpet er nemlig i Barcelona, så det vil ta noen dager å kjøre ned buss med henger. Vi gleder oss til å få kjørt inn sesongen 2017, og vi håper at du vil følge oss i det vi gjør!

 

Følg med på det som skjer på sosiale medier!

Twitter: @h00kvalley eller @OKTemte
Instagram: h00kvalley eller olekristiantemte
Facebook: http://www.facebook.com/OKMOTORSPORT/

#thefrenchlady #redhot #oktemte #olekristiantemte #temte #olekristiantemtenorwegianrallycrossteam #FIA #EuropeanRallycross #RX #ERX #European #europa #norge #spania #reise #rallycross #team #bil #motorsport #sport #motor #outfit #bil #bilsport #update #oppdatering #personlig #meg
http://en.wikipedia.org/wiki/Ole_Kristian_Temte
http://www.thecheckeredflag.co.uk/2017/03/entries-2017-euro-rx-season-announced-supercars/