På flyttefot!

De som kjenner meg vet at jeg har reist en god del i det siste, og mange har sakt at de sitter som et spørsmålstegn og lurer på hvor og hvorfor. Jeg bor på en plass hvor du kan ha alle årstider i løpet av én dag. Da er det ikke mye som frister mer enn å gå ut på trappa, høre gresshopper(?!) og kjenne 25 varmegrader slå imot deg.. Her jeg bor er det ikke varmt nok på sikt til at du hører gresshopper i det heletatt, jeg har vertfall aldri hørt det her.. Lett å drømme seg bort allerede ved tanken. Jeg har tenkt på å flytte til Hokksund helt siden jeg hjalp Linn å flytte dit i høst, og har hele tiden sakt at “finner jeg meg jobb så flytter jeg”. Vel, nå har det seg sånn at jeg fikk tilbud om jobb, og hva er det som holder meg igjen da? Nettopp, ingenting. Jeg sa derfor opp begge mine nåværende jobber, leiligheten og begynte å planlegge flytting.

Først var tanken å flytte i starten av januar, men etter mye om og men, har jeg klart å komprimere mine arbeidsdager i desember.. and guess what? Jeg flytter allerede nå på tirsdag. Jeg har nå fått pakket alt jeg eier, og satt det i esker, bagger og søppelsekker. Jeg har solgt masse på facebook, og det er selvfølgelig masse jeg ikke kommer til å ta med sørover. Jeg har allerede fraktet masse klær, men mangler fortsatt en god del ting, så mamma og kjæresten må ha med noe når de kommer kjørende på lillejulaften. De skal nemlig også feire jul med oss, noe jeg gleder meg veldig til!

Nå har jeg fått pakket ut alt fra leiligheten. Det er helt merkelig, man ser virkelig ikke hvor mye pikkpakk man har før man skal flytte.. Jeg har fått kastet mange søppelsekker med ting jeg egentlig ikke trenger, og gitt bort mange poser med klær til de som trenger det. Med god hjelp både fra mine nærmeste venner og familie har jeg allerede rukket å komme meg ut av leiligheten jeg leier. Godt å være ferdig med både pakking av varer, bæring av ting og ikke minst vasking. En stor bør er lettet fra skuldrene bare ved å vite at alt er under tak og fordelt både hos mor og far, og at jeg får plass til alt så jeg slipper å kaste mer. 

Nå er det min tur til å legge ut på en reise. Min tur til å prøve å finne ut hvor jeg hører hjemme. Min tur å finne ut hvor jeg vil slå rot. Jeg gleder meg utrolig masse til å flytte, og har enda ikke angret et sekund på avgjørelsen. Gleder meg til å starte på nytt, på nytt sted, med nye folk og nye utfordringer. Klarer ikke å nå bakken, det føles som jeg flyr, det føles ikke virkelig på noen måte – men det er det. Veldig, veldig virkelig!

Tamme fugla drømme, mens ville fugla flyg ♥


#hund #hverdag #personlig #flytte #flytting #pakke #jul