Rallycross på Grenland Bildedryss

Jeg har fått mange forespørsler om når bildene fra fotograferingen på Rallycross Nordiskfinalen i Grenland, Skien, kommer. Vel, grunnen til at bildene ikke har kommet før, er rett og slett at det er så mye som skjer nå om dagen, at jeg ikke har tatt meg tid til å blogge om det. Jeg har blant annet planlagt å flytte, så det er nok å klipe fingrene i for tiden – for å si det mildt! Kommer tilbake til flyttingen i et annet innlegg – oh well, er vel de færreste som leser dette uansett så lenge som dere har ventet på disse bildene. Her kommer noen av bildene fra fotoshooten!

#rallycross #bil #sport #jobb #work #gridgirl #olekristiantemte #temte

Hårmodell for Emilie

For en liten stund tilbake takket jeg ja til å være hårmodellen for en lærling som heter Emilie. Hun har fått i oppgave av veilederne sine å style en brud, både hår og make-up i begynnelsen av januar. Vi har møttes noen ganger nå, og prøvd ut flere oppsett av hår. Vi har endelig funnet en frisyre vi begge liker godt. På bildene nedenfor kan du se den første gangen vi satte opp denne frisyren – nå gjenstår det bare en masse finpuss, så er frisyren i boks!

Emilie er kjempeflink og tar alltid hensyn til hva kunden sier og mener, og jeg har enda ikke gått halvfornøyd ut av frisørstolen når jeg har vært hos henne. Hun kommer med forslag til nye frisyrer og nye farger, men det er selvfølgelig jeg som får bestemme farger og hva som skal testes til syven og sist. Hun er kjempeflink til å ta hensyn, og det er veldig behagelig å være hos henne. Ikke snakker hun for mye, og heller ikke for lite. Det er veldig behagelig å sitte i stolen med henne bak ryggen min, for jeg vet med sikkerhet at hun vil gjøre alt hun kan for at jeg skal få det resultatet jeg ønsker – selv om forslagene mine noen ganger høres håpløse ut er hun alltid klar for å prøve.

Emilie er lærling hos Saxa frisørsalong på Rissa Senteret i Rissa, Sør-Trønderlag. Er du i nærheten og vil booke time hos henne, eller noen av de andre frisørene på salongen kan du ringe de på 738 50 210.

#skjønnhet #hår #frisør #frisyre #mote #fashion