Redd jeg ikke får beskjed

Jeg har hørt mange venninner fortelle om sine graviditeter og fødsler, og gruer meg overhodet ikke til selve fødselen. Det jeg er redd for er om jeg vil skjønne at fødselen er i gang.

Jeg har gjennomgått flere ganger med jordmor hva som skal skje når, og hvilke tegn jeg skal se etter. Men så har jeg flere venninner som har fortalt at vannet ikke har gått, og også flere venninner som har trodd riene bare var kynnere…

Jeg har hatt vonde kynnere nesten hele veien, og for ca. to måneder siden begynte de første maseriene. Jeg var sikker på at fødselen var i gang ettersom kynnerene bare ble vondere og vondere, kom regelmessig, og varte til slutt opp mot et minutt med 7 minutter mellomrom. Eneste grunnen til at jeg ikke ringte føden var at det varte i 1 – 1,5 time også ga det seg. Så gikk det plutselig to timer til det begynte på nytt igjen. Slik har det vært så å si hver natt siden, så det er ikke mye en får av søvn om natten. Jeg prøver å sove litt innimellom på dagtid for å ta igjen det tapte, men man blir selvfølgelig sliten av å drive på sånn..

Hver gang jeg nevner at jeg er redd for å ikke merke at fødselen er i gang får jeg høre du kommer til å kjenne når riene setter i gang.. Men jeg er redd jeg kommer til å forvente at de skal være så vonde at jeg vil tro det bare er vonde kynnere.

Nå har jeg nok en sånn kveld/natt. Vonde kynnere ca. hvert 15min, de varer alt i fra 5 sek. til 30 sek. og blir bare mer og mer intense. På mandag har jeg time til jordmor igjen, så får høre om hun har noen tips både på å vite at man ikke går glipp av noen tegn, og tips til å få sove..

Det er nå 10 dager igjen til termin, hodet er festet, magen har sunket og vi er klare til å få han i hus ♡

#fødsel #redd #gravid #baby #familie #hverdag #personlig #momtobe

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg