Prosjekt barnerom

De siste ukene har jeg prøvd å begynne på barnerommet. Ja, jeg vet,  jeg skulle begynt mye før, men det har bare blir utsatt og utsatt pga. veldig mye rot. Jeg pussa nemlig opp et annet rom i fjor sommer, og da kom alt som var til overs fra det rommet inn på det som nå skal bli barnerom. Jeg har sagt i lange tider at jeg skal begynne på rommet, men det var ikke før Ole Kristian plutselig (uten å bli spurt eller noe) hadde rydda det meste, at jeg faktisk begynte. Jeg trengte nok den lille dytten for å komme i gang. Nå har jo Ole Kristian brekt tommelen, og da vil ikke jeg at han skal drive på med noen form for oppussing. Jeg prøver derfor å jage han unna som best jeg kan, så den ikke bare blir verre.

Plunderet med å starte så seint i svangerskapet er at man aldri riktig vet om man blir i dårlig form, hvor utholdende man er eller om man kanskje til og med føder før tiden. Jeg merker veldig godt at jeg slett ikke er like utholdende som før. Jeg kunne holde på hele dagen, seint og tidlig, men nå er det bare så vidt jeg får gjort noe, før kroppen sier ifra.

Dette måtte gjøres:
♡ Legge isolasjon i den ene veggen
♡ Male veggene
♡ Male lister og tak
♡ Legge nytt gulv
♡ Innredning

Jeg har fått god hjelp av min venninne Hege til å sette igang. Med full oversikt over hvor dårlig tid vi har,  begynte vi med å isolere den ene veggen som ikke var isolert. Det var en innevegg, hvor alt i grunn var klart. Vi måtte bare ta av plankene, legge inn isolasjon og på med plankene igjen.

Det neste var å male hele rommet; vinduer, lister og vegger med grunning. Ikke tak, da det allerede står masse innpå rommet – rekker ikke taket i første omgang. Etter at grunningen var på, kunne jeg male første strøket i fargen sand. Jeg valgte den fargen fordi den er ikke kaldt og ikke varm, og passe lys til et barnerom. Jeg tenkte først å gå for en blåtone, men det skal så mange forskjellige blåtoner inn på det rommet i interiør, at det turte jeg ikke gamble på.

Jeg rakk akkurat å male én og en kvart vegg, før kroppen sa nei. Og da sa den så skikkelig nei, at jeg har ikke rørt hverken pensel eller rull etter det.

Jeg lurer på om jeg skal prøve å male litt igjen i dag, og prøve å bli ferdig med en vegg til. Tør ikke sette høyere mål enn en vegg om gangen når det gikk som det gikk sist, masse kynnere som utvikla seg til maserier. Samtidig som jeg selvfølgelig lengter veldig etter å bli ferdig, og kunne innrede!

#mamma #gravid #oppussing #diy #male #barn #barnerom #nursery #pregnant

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg