Stikking i magen

I dag har jeg hatt veldig mye stikking i magen. Jeg klarte ikke å finne en eneste ligge-, sitte-, stå-stilling for å få den til å forsvinne, og ble redd for at noe skulle være galt med lillegull. Jeg ringte til jordmor for å høre, jeg har jo ikke vært gravid før så jeg aner ikke hva som er normalt og ikke..

Jordmor fortalte at stikking og strekking er helt normalt, og at det bare blir mer av det da barnet vokser og kroppen gjør seg mer og mer klar for fødsel. Det kjennes ut som noen stikker et spyd under det ene ribbeinet mitt og helt ut i andre enden, så vil ikke si det kjennes ut som noe strekker seg, men iom. jordmor var helt rolig, ble jeg rolig jeg óg.

Jeg fikk videre beskjed om å holde meg rolig og puste meg gjennom det. Jeg har derfor holdt senga og sofaen i hele dag, pustet og vridd meg.

Det verste med å ha vondt og måtte ligge rolig er at man ikke får gjort noe. Det er veldig mye jeg gjerne skulle ha gjort, men sånn er det bare noen ganger. Snart er han ute, og selv om mange sier at man ikke har fritid da heller, har jeg i det minste ikke vondt fra tid til annen og da får jeg nok gjort mer uansett.

Jeg skal virkelig ikke klage! Jeg har sluppet veldig billig unna, med så godt som ingen problemer eller vondter. Litt oppkast, kynnere og stikking det takler jeg lett. Nå nærmer det seg fødsel, og jeg gleder meg mer enn noe annet til å holde han i armene mine ♡

#gravid #mamma #momtobe #pregnant #hverdag #graviditet

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg