Lange dager og enda lengre netter…

De siste ukene har jeg slitt veldig med søvn, og det passer i grunn veldig dårlig nå som kroppen forbereder seg til fødsel. Det er bare 30 dager igjen til termindato, og jeg henger allerede etter med søvn.

Det føles veldig rart å klage på søvn, for jeg har alltid hatt en unik evne til å klare å sovne hvor som helst – når som helst. Men i de siste ukene er det ikke jeg som har hatt kontrollen.. Jeg har vært veldig plaget med kynnere siden rundt uke 20, men til tross for at noen har vært veldig vonde, har jeg klart å puste meg gjennom de verste og sove. Jeg har veldig høy smerteterskel, så det skal en god del til for å knekke meg, men i de siste ukene har jeg faktisk hatt problemer med å sove om natta nettopp pga. veldig vonde kynnere. Noen dager har jeg til og med blir redd for at riene har startet da de  ble mer og mer intense både i styrke og hyppighet, men det må i såfall bare ha vært maserier da de har roet seg igjen etter en stund. På grunn av alle våken-nettene har jeg forskjøvet døgnrytmen noe veldig, og nå har jeg gått inn i combat mode – sove når man kan.

Dårlig oppladning før fødselen å føle at man går litt på hælene, men jeg må bare bli enda flinkere til å ta det rolig. Jeg er vanligvis en person som har mange baller i luften samtidig, og det er noe uvant at kroppen setter grenser, men det er heldigvis ikke lenge igjen til jeg kan gå tilbake til sånn jeg var før (uten smerter).

Det er én måned igjen til termindato, men på forrige sykehusbesøk sa jordmødrene at de ble overrasket om jeg var gravid ut juli, så vi får se hvor lenge han tenker å ligge og vokse før han kommer. Vi er i hvertfall klare til å ta han imot når han enn måtte bestemme seg for å komme ut.

#hverdag #momtobe #mamma #gravid #mammalivet #fødsel

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg