Nå har vi bare én måned igjen..

Mye har skjedd siden sist, og det er i grunn vanskelig å vite hvor en skal begynne..

Jula 2017 var jeg veldig sjuk. Jeg var sengeliggende og klarte nesten ikke bevege meg, var nummen i beina og veldig kortpustet. Det kjentes ut som blodet var krystallisert, og det ble så ille at vi kjørte til legevakten på lillejulaften. På legevakten tok de mange prøver, og når vi omsider kom inn på kontoret fikk vi beskjed om at hun hadde en god og en dårlig nyhet. Jeg hadde e-coli infeksjon, og jeg var gravid!

Først merket vi ikke stort til graviditeten siden jeg uansett var veldig sjuk pga. infeksjonen, men etter å ha fullført antibiotikabehandlingen ble jeg i fin form og da ble det kun noe kvalme og en del oppkast som sto igjen. Jeg har heldigvis sluppet veldig billig unna både det ene og det andre iom. at jeg ikke har hatt andre plager.. Jeg hater å kaste opp – og det har vært en god del søvnløse netter, men jeg skal virkelig ikke klage, for det kunne vært så veldig mye verre!

Mange forteller om hvor sakte det går, og at man blir lei av å gå gravid når det nærmer seg, og at man ikke klarer vente med å få barnet ut, men jeg har bare én måned igjen og synes nesten ikke jeg har rukket å være gravid overhodet. I grunn veldig deilig..

De siste månedene har det nemlig gått kast i kast, så graviditeten har gått kjempefort!

Vi har blant mye annet..
Reist rundt på rallycrossløp, vært på besøk hos familien min i Trøndelag og nå er vi i full gang med oppussing av barnerom.

#mamma #gravid #baby #oppdatering #update #mammablogg #hverdag #familie

3 kommentarer
  1. I will right away snatch your rss feed as I can not to find your
   e-mail subscription link or newsletter service.
   Do you’ve any? Please let me understand so that I could subscribe.
   Thanks.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg