RallyX Nordic: Nysum, Danmark 17. august 2017 – 19. august 2017

Til Danmark hadde vi med oss to helt nye team-medlemmer;
Én utøver, én koordinator, én mekaniker og én bussjåfør – Vi ble et team på tilsammen fire personer.

Når vi kjørte ned til padock var det bare sølevann og gjørme overalt. Det kunne i grunn ikke kalles padock for så mye søle som var der, har jeg i grunn aldri sett andre steder enn i grisebinger. Du kunne ikke gå en hel dag uten å bli våt på beina, men med humøret på topp, og med en super gjeng som følge, var det virkelig ingenting som kunne stoppe oss. Jeg har fått litt trening på det å være spotter, og denne helga var jeg så å si spotter alene, da vi hadde med oss to helt nye personer. Vi var veldig heldige med at det ikke ble store problemer med bilen, og mekanikeren vi hadde med oss var veldig effektiv så det var virkelig ikke noe problem at vi var så få.

Kvalifiseringsrundene var i for seg ikke mye å snakke om.. Det var gjørmete, glatt og de aller fleste hadde problemer med å holde seg på banen. I Q3 fikk vi så mye gjørme på frontruta at jeg måtte fortelle Ole Kristian når han skulle svinge, da han i noen sekunder var fullstendig uten sikt.

Ole Kristian er knallgod på å kjøre, så til tross for dårlige forhold på banen og feil valg av dekk i flere heat, så endte vi opp på en trygg 4. plass! Jeg er superstolt av deg Ole Kristian, både som team-medlem, og over å være dama di!

Få et større innblikk i hva som skjer,
følg Ole Kristian Temte på sosiale medier:

Twitter: @oktemte
Instagram: @olekristiantemte
Facebook.com/okmotorsport
Homepage: http://www.okmotorsport.no/
 

#okmotorsport #motorsport #sport #motor #bil #bilsport #supercar #olekristiantemte #jobb #work #arbeid #hverdag #personlig#sosialemedier #EM #rallycross #RX #FIA #FIAworldRX #european #europa #Trondheim #kjendis 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg