Visdomstenner er vel ikke så ille?

I går reiste vi inn til Drammen, fordi jeg skulle til tannlegen. Jeg hadde time til å trekke to visdomstenner, en eller to alt ettersom hvor ille den første ble.

Alle rundt meg snakket om det i flere dager i forkant.. at det å trekke visdomstenner virkelig ikke var noe man bare børstet av seg.. guuuud så vondt det skulle gjøre. Jeg ble jo litt bekymret, ikke for selve trekkingen, men for hvordan det skulle gå å spise i etterkant. Jeg skulle jo trekke, ikke bare en men to visdomstenner, begge oppe, på hver sin side. Jeg fikk høre den ene skrekkopplevelsen etter den andre, og alle sa dem at begge får du ikke tatt på en og samme gang, for da klarer du jo ikke å spise engang.

Jeg har absolutt ikke tannlegeskrekk, aldri hatt det, og ikke hadde jeg tenkt å få det nå heller. Satte meg i tannlegestolen, og med ett var bedøvelsen på den ene siden satt. Vi måtte vente litt før den begynte å virke, men plutselig sto tannlegen med tanna i hånden. Tannlegen syntes det gikk både vel å bra, og satte like gjerne den neste, på andre siden av kjeften. Bedøvelsen på den andre siden av munn begynte å virke, og vips så var den andre tanna ute også.

På tur ut av tannlegekontoret ser vi at vi kun har brukt 8 minutter siden vi kom til vi reiste. Så kjapt har jeg vel i grunn aldri vært hos tannlegen, og tenk at den kjappeste runden skulle være med to visdomstenner! Ikke gjorde det vondt heller. Eller det er vel litt å lyve, for det gjorde ganske så vondt, ikke i tanna men i leppa når han støtta brekkjernet i det han vippa ut tanna. Men om dét var det eneste som gjorde vondt, fant jeg ut at det var like greit å ikke klage over noe.

Jeg var fult og helt forberedt på at det kom til å bli et vilt helvete i kjeften min når bedøvelsen gikk ut.. Det var jo det jeg hadde blitt fortalt av alle andre, men kjente ikke noe annet enn at jeg var litt øm i den nærmeste tanna på hver side. And that’s it…

I dag har jeg ikke engang tenkt over hva jeg har putta i munn. *kremt* Ikke at jeg har gått og småspist altså! Men i går måtte jeg liksom passe på så jeg ikke fikk mat i hullene, eller noe som kunne skjære og gjøre det vondt. I dag har jeg ikke kjent, eller tenkt over noe som helst. Borte er visdomstennene, og når ingen smerte har kommet til nå – så kommer det nok heller ingen smerte senere.

Jeg tenkte før jeg satte meg i stolen i går at jeg måtte spise noe mykt, nærmest flytende i flere dager.. Næimen heller, i dag blir det taco i Temtelia!

God helg alle sammen!

#weekend #personlig #helg #tenner #skjønnhet #helse #smil #hverdag #blogg #tacofredag

2 kommentarer
  1. Så kjekt å lese at du hadde en grei opplevelse med dette! Skal selv trekke to visdomstenner, mest sannsynlig. Og da er det snakk om å skjære vekk tannkjøtt også, for de er ikke kommet frem enda. Kjekt å lese om din positive opplevelse! 🙂

  2. sterkimegselv: Mine tenner var veldig lett å få ut, så trengte heldigvis ikke å skjære noe. Håper ikke det ble store smertene på deg heller, og at det i så fall gikk fort over! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg