RallyX Nordic, NES og NM: Arvika 03. juni 2017

Den 2. til 3. juni var vi i Arvika, Sverige og deltok i RallyX Nordic, NES og NM. Det var kun kjøring på lørdag, men innsjekk og teknisk og alt slikt var på fredag. 

Det var vanskelig å holde bilen på banen, da bilen var veldig, VELDIG tung å styre. Det viste seg at vi kjørte hele helga uten servo på bilen! Med servo drar du ca. 25kg hver gang du dreier på rattet, hvor tungt blir det ikke da uten servo? I tillegg møter du 50kg motstand hver gang du trår på bremsen, så det er ikke rart man må være i god form for å kunne kjøre et slikt monster.

Vi kom oss til semifinalen, men hadde dårligste startspor, mye feil på bilen, samt ingen servo.. noe som førte til 4.plass i semifinalen og 11. plass totalt denne helgen. Det var veldig moro at vi klarte å komme helt til semifinale, til og med uten servo! Da fikk vi vel egentlig vist hva vi var gode for.

Jeg har sakt det mange ganger før, men her får vi vel også et klart bilde.. Ole Kristian Temte, det er ingen som tar han på startene! Han er raskere enn alle når det grønne lyset kommer!

Fra venstre: Ole Kristian Temte, Oliver Solberg

Merker virkelig at sommeren har kommet, nå skjer det ting hele tiden. Jeg skal prøve å oppdatere dere så ofte og raskt som over hodet mulig!

Når løpet var ferdig, var det bare å få bilen på hengeren igjen, komme oss hjem så vi fikk fikset problemene. Det var nemlig bare få dager igjen før avreise til Hell, Trondheim og andre EM runde.

Få et større innblikk i hva som skjer,
følg Ole Kristian Temte på sosiale medier:

Twitter: @oktemte
Instagram: @olekristiantemte
Facebook.com/okmotorsport
Homepage: http://www.okmotorsport.no/

#hverdag #rallycross #RX #motor #motorsport #sport #idrett #idrettsutøver #olekristiantemte #sommer #foto #blogg #kjendis #NM #Sverige #Norge #sosialemedier #sosial #instagram #facebook #twitter #oliversolberg

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg