NM: Gardermoen 06. mai 2017 – 07. mai 2017

De siste løpene har vi hatt problemer med å få ladet henne… Vi trodde vi hadde funnet årsaken til problemet (og fikset det), men det viste seg å ikke være tilfelle. Det ble derfor ganske hektisk de siste timene før avreise. Vår kjære sponsor Bema gjorde et forsøk på å hjelpe med å hastesende en ny dynamo, men dette løste dessverre heller ikke problemet. Tiden var inne, vi måtte reise. Vi pakket bussen nok en gang, og satte snuten mot Gardermoen.

Lørdag: Vi trodde ikke hun ville lade godt nok til å klare å kjøre noe særlig, men allerede fra første kvalifiseringsrunde(Q1) gikk hun veldig bra. Vi vant det første heatet, og kom inn på en kjempegod tid. Utrolig gøy med gode resultater, hvertfall når forventningene for denne helga var lave. Det så jo mye lysere ut allerede! Det ble plutselig mulig å tenke resultater likevell. Vi ble storeslem på lørdag med seier i alle innledende kvalifiseringer, og ble med det også klare favoritter før søndagens siste Q og finaler. Med så gode tider, hadde vi allerede klart å sikre oss pole position i finalen, uansett utfall av Q4.

Ole Kristian er ambassadør for organisasjonen Kjør for livet (Drive for life), og vi får derfor besøk av ungdommer fra Kjør for Livet innom på løp i ny og ne, noe alle på teamet synes er veldig hyggelig! Vi hadde også besøk av en gjeng med ungdommer fra Kjør for livet på Gardermoen.

Søndag: Dagen startet med skikkelig mye regn. Når du er ute på løp må du ha med klær for all slags vær, for man vet virkelig aldri hvilket vær man får. Værgudene var heldigvis med oss denne helga, for før det ble vår tur var det begynt å tørke på banen. Sola tittet frem, og det var ikke bitende kaldt lengre. Vi kjørte frem for Q4, Grønt lys, og vi tok starten! Jeg har sakt det før, og jeg sier det igjen: Det er virkelig ingen som slår startene til Ole Kristian Temte! Vi ledet klart, med en halv runde etter å ha kjørt joker-lap.. men med én tunde igjen til mål, var det bråslutt. Bilen stoppet, og den begynte å ryke, virkelig ryke… Pulsen steg veldig, og jeg kunne kjenne at hjertet hamret, ikke i brystet men helt oppe i halsen… Heldigvis hadde jeg kommunikasjon med Ole Kristian, så jeg visste at alt var bra med han.. men hvor dyrt ville dette bli med tanke på henne? Vi fikk tauet henne ned til depo, og fant straks ut at det var turboras.. skikkelig turboras… Til tross for en klar ledelse, skal man virkelig aldri ta seier på forskudd – Alt kan skje i rallycross! Da både Knut Ove Børseth og Pål Tønsberg måtte bryte før oss på Gardermoen, endte vi på en 4. plass totalt.

Vi var selvfølgelig veldig skuffet over turboras. Ikke nødvendigvis på grunn av at vi måtte bryte løpet, men igjen så ender vi opp med store kostnader vi ikke har kalkulert inn i sesongen. Det vil seg liksom ikke for oss så langt i år – men vi har ingen planer om å gi opp! Teamet jobber med bilen i skrivende stund, og vi gjør oss klare for neste løp, Arvika, Sverige 03. juni.

Få et større innblikk i hva som skjer,
følg Ole Kristian Temte på sosiale medier:

Twitter: @oktemte
Instagram: @olekristiantemte
Facebook.com/okmotorsport
Homepage: http://www.okmotorsport.no/

#motorsport #rallycross #rx #rallyx #nordic #em #europa #worldrx #fiaworldrx #fia #world #verden #norway #norge #gardermoen #motor #supercar #bil #bilsport #sport #trening #jobb #arbeid #work #hverdag #personlig #arbeidsdag #weekend #helg 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg