Bakkeløp i Vikersund 29. april 2017 og 30. april 2017

Bakkeløp er noe helt annet enn andre løp. Man kjører én og én, på tid, og den som har den beste tiden vinner. Mer spesielt med akkurat denne helgen, var at det ikke var et bakkeløp over to dager, men at det faktisk var to helt uavhengige løp, et på lørdag og et på søndag. Dette betyr at det var to finaler, to muligheter til å komme på pallplass. I youtubeklippet under viser Ole Kristian Temte inboard når han kjører gjennom løypa for første gang på fredag. 

https://youtu.be/3yin33JWI4A

Teamet jobber stadig med å finjustere, og vi prøver heletiden å finne ut hva som må til for å få bilen best mulig på forskjellig underlag til forskjellig temperatur. Bakkeløpet i Vikersund ble en stor opptur etter alle problemene i starten av sesongen, og vi fikk virkelig se fremgang på bilen. Vi klarte å hanke inn ett sekund forbedring på hver eneste gjennomkjøring, og progresjonen var veldig bra! Dette viser at vi stadig er inne på noe når det gjelder oppsett.

I realiteten hadde vi aldri mulighet til å kjempe om en pallplass da de tre første er i en klasse for seg selv. Vi hadde én spesielt god runde på lørdag, og lå an til en tredjeplass et lite øyeblikk, men vi var utenfor banen i siste sving, og mistet noen dyrebare sekunder på det. Vi var noen tideler fra fjerdeplassen i hvert forsøk og vi endte som nr. 5 begge dager i Vikersundbakken. Dette var vi veldig fornøyd med! Bakkeløp er (som nevnt) noe spesielt, og det ikke slik vi kjører til vanlig. Noen førere kjører kun bakkeløp, eller bakkeløp litt oftere enn én gang i året, og da vil de selvfølgelig få fordel med det. Vel, pallplass eller ikke, gøy var det uansett! Det er som jeg pleier å si – med et godt team, og en helt fantastisk fører, er virkelig ingenting umulig! #keepsmiling 


Den gamle bilen til Ole Kristian Temte var også med på bakkeløpene i Vikersund med Amund Lund Reistad som fører. Dette er en vidunderbil av typen Volvo S40 – kjørte inn på 2. plass begge dagene. Denne bilen går ekstremt godt – Utrolig gøy å se på! 

Få et større innblikk i hva som skjer,
følg Ole Kristian Temte på sosiale medier:

Twitter: @oktemte
Instagram: @olekristiantemte
Facebook.com/okmotorsport
Homepage: http://www.okmotorsport.no/

#motorsport #sport #motor #rallycross #bil #biler #bilder #video #film #youtube #bakkeløp #vikersund #olekristiantemte #april #vår #billøp #instagram #blogg #facebook #twitter #okmotorsport #follow #hverdag #jobb #arbeid #personlig #mittliv #meg 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg