Det er ikke farlig å bli skitten! (hookvalley)
Hjem Add Om meg

1

Det er ikke farlig å bli skitten!

Jeg la ut bilde på Instagram av meg selv med møkkete fingre. Etter å ha lagt ut det, har jeg fått masse spørsmål om jeg alltid er møkkete, om jeg liker å være møkkete, og noen har også spurt om hvorfor jeg legger ut slike bilder, når jeg har muligheten til å legge ut idylliske bilder og bare ha glitter og glamour overalt.

Jeg ser ikke på meg selv som en møkkete person, tvert imot! Jeg er en ryddig person som elsker å ha det rent rundt meg. Saken er den at om jeg får et gjørmete poteavtrykk midt på låret, eller jord i ansiktet, så gjør det ingen verdens ting. Jeg løper ikke rett inn før å skifte, jeg venter til jeg er ferdig med å være ute, også skifter jeg.

Det er ikke farlig å bli skitten!

Hadde jeg brydd meg, og skiftet for hver gang jeg ble møkkete, måtte jeg avbrutt det jeg gjorde og skiftet klær mange ganger iløpet av dagen.. Skal jeg bort, skifter jeg selvfølgelig! Og det samme om det kommer besøk hit...

Saken er den at når man bor på gård, så finner man alltids noe å gjøre. Enten må plenen klippes, hesten nytt gjerde, dyrene stelles, hekkene trimmes, byggene males.. You name it.. Når du er ferdig med det du tenkte å gjøre, finner du nye ting du burde gjort, og da er det jo flott å ikke skitne til halve garderoben på én dag.

Jeg kunne godt lagt ut bare glitter og glamour overalt jeg, men da hadde det ikke blitt helt meg. Jeg elsker å pynte meg, og er glad i oppmerksomhet, men samtidig ett jeg en jordnær person. Jeg vil mye heller vise dere hvordan ting egentlig er, isteden for å gi et falskt inntrykk av meg. Alle kan lage en blogg med falskt innhold, men det er jo verken moro å lese  for andre, eller å se tilbake til for en selv (vil jeg tro).

Det er bare å fortsette å spørre om ting dere lurer på, det er bare gøy. Ha en fin dag alle sammen!

#hverdag #skitten #sommer #gård #hest #dyr #hjem #hus #ute #natur #skjønnhet #selvbilde #selfie • 24.05.2017 kl.19:15
  Hahaha herregud er det mulig å spørre så teite spørsmål egentlig? Må da være helt innafor å skitne seg til! Viser at det er litt "tak" i den det gjelder og at man ikke bare er en utstillingsdukke spør du meg! Har ikke gård, men har et ganske stort hus med stor hage, trener så ofte som jeg kan og jobber på fabrikk. Tror jeg oftere er skitten enn rein, men likevel tross all skitten er nesten aldri syk så ser ikke problemet.

  Stay real du :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta